Skip to content

Menzis Agile Games Box

The Serious Gamers heeft in samenwerking met House of Performance voor Menzis de Agile Games Box samengesteld.
Deze serious games dienen ter ondersteuning van de transformatie binnen Menzis.

De versie van de Agile Games Box waarvoor op donderdag 29 juni de training heeft plaatsgevonden bevat de eerste wave die bestaat uit vijf serieuze spelvormen. Hieronder kun je de verschillende bijgeleverde documenten vinden om ze digitaal te lezen of opnieuw te (laten) printen.

Hoe eventueel verder?

Als dit bevalt en Menzis meer wil met serious games in het ondersteunen hun verandering zijn er meerdere opties mogelijk.

Extra wave met serious games
De Serious Games Box heeft ruimte voor nog twee extra waves. Elke volgende wave bestaat uit drie nieuwe serious games. The Serious Gamers raden aan om deze uit verschillende kwadranten van het ‘Wheel of Debrief’ te laten komen om op die manier verschillende facetten van verandering aan bod te laten komen. In afstemming met House of Performance zullen we dan kijken wat er op dat moment speelt in de verandering om daar de juiste games bij te selecteren uit onze database met ~150 games.
Neem hiervoor contact op met House of Performance of The Serious Gamers.

Serious Games Lab
Als mensen specifiek beter willen worden in het faciliteren van serious games, runnen The Serious Gamers doorlopend een Lab jaarprogramma. Dit programma helpt met het ontdekken van meer serious games en energizers, het bewust inzetten van tools en modellen erachter, een gedegen prep en set-up doen, het smeden van je debrief/reflectie en het zelf hacken van een bestaand spel naar een bruikbare serious game.
Neem hiervoor een kijkje op theseriousgamers.com/lab.